2015. július 31., péntek

Második



Mi a fenének húz maga után. Nyomorultnak érzem magam. Ott kellet volna maradnom az ágyban. Huh, utáltam félni, különösen akkor, ha nem is ismerek senkit magam körül. Mindent láttam a sötétben, izzadt testek,ostoba tánc hozzá hangos zene, amely lassan kezd nekem fejfájást adni. Nem voltam benne biztos, kinek a  házában voltunk, teljesen egyedül. Natalie ott hagyott azt azt mondta nekem, hogy vissza fog jönni, de nem. Hiba volt idejönni Azt hittem, hogy ártatlan, de ez az egész csak egy álca volt. Ő valójában más.

Egy lány vagy fiú-nem tudtam megmondani-, a kezembe nyomott egy italt. Én nem érzem azt, hogy igyak az első éjszakán, nekem undi, de ki a fenét érdekel.Lenyeltem az anyagot, égette a torkomat, nem volt túl jó, úgy hogy nem kellet több.

"MI A FENE"-ordítottam, ahogy éreztem a hideg folyadékot egész ruhámon.
"TE FASZ!"-ordítottam újra dühösen a tényen, hogy kiömlött ital rám borult. 
"Nedves lett a ruhám te fasz"
"Van hogy befolyásolnak a lányok"-nevetett, vissza fordult a barátjához mintha nem történt volna semmi sem. Ez egy brit fiú volt? Mi volt érdekes a fiúk számára ebben a főiskolában?!? Az arcom vörös volt, az ő durva és nem helyén való megjegyzésért, az idegen fiú. Kerestem a táncoló testek mellett egy fürdőszobát. 

Natalie és Louishoz sétáltak  ki az ajtón, mintha semmi sem történt volna, félmeztelenül a folyóson egy másik üres szobába kerestek, nevetve figyeltem , hogy milyen kétségbeejtők voltak  és milyen furán néztek rájuk. Bementem a fürdőszobába próbáltam letörölni a nedves italt, amely egész ingemet átáztatta. Hallottam néhány csapkodás az ajtón, nem törődtem vele, aztán gondoltam, hogy csak néhány iszákos szórakozik. 

"Nyisd ki a kibaszott ajtót!" 

Ugrottam, és rohantam hogy feltartsam az ajtót. Persze. Ez volt az a fasz, aki kiöntötte rám az italát. Én nem tudtam, hogy néztem  az arcát a földszinten, de ő tényleg nagyon vonzó, a hajára simult egy amerikai zászlós kendő, viselt egy szakadt fél ujjatlan kockás inget, a fenébe. 

"Tetszik, amit látsz babe"- mosolygott felfedve a két gödröcskéit.

Szar van, hogy ne bámulja ember!
Lassan beleborzongottam.Folyton közelebb lépett,tudtam szinte érzem a lélegzetet az arcomon. Amikor már azt hittem hogy megcsókol,lehajolt.
"KiTudsz kijutni most már, úgyhogy
Gyomrom sora. Én annyira zavarba jöttem. Kifutottam a fürdőszobából, és le a lépcsőn. Azt akartam, hogy hagyjon most! Natalie nem hiányzik nekem. Azon kaptam magam,hogy a  járdán varó énekelt egy ismerős dalt.Luckey nekem a házat voltunk csak pár percre a lányok alvás, és a lábam megöl. Csak azt akartam, hogy meghatározzák. Bementem kimerülten,bezártam az ajtót magam mögött. Levettem a még nedves ruhát, és felhúztam a pizsomámat. Gondolataim a britfiún jártak aki leöntött. Nem tudtam aludni, szerettem volna pofon vágni, vonzó egy fasz.A telefon világít, csengő visszataszítóan hangosan ébresztett fel. Átnézte. Natalie üres ágyban, persze hogy  ő nincs itt,neki Louis kell.A  bátyám hívott. A bátyám volt a rangidős a középiskolában idén hátvéd a labdarúgó csapatban és a lányok szerették őt, nem tudom, miért,nem volt egy olyan fiú aki bárkit megkaphat.Nem tudtam, hogy miért hívott engem ilyenkor,mégis felkellett vennem.
"Hé húgi" mondta egy vidám hang.
"Mit akarsz" feleltem bosszúsan tudva, hogy valószínűleg szüksége van valamire.
"Nos valaki felébredt" nevet.
"Haha nagyon vicces, mond mit akarsz Jason"
"Sem...-" abbahagyta "jól csak azt akartam, hogy figyelmeztesselek  néhány barátom azt mondta nekem nem jó ott húgi
"Oh nézd meg, hogy az én kis tesóm,hogy félt" ugratom.
"Komolyan Steph, ezek az emberek nem jók" hangja komoly volt, aranyos volt, hogy ő aggódik értem, de  tudtam magamra vigyázni.
"Oké mondd"
"A nevük Louis" - lihegtem, mielőtt befejezhette volna. "MI" !? Azt válaszolta,hogy fél,hogy történik valani velem.
"OH nem is.erem" hazudtam.
"Uh ok, ahogy mondtam, Louis, Niall, Lian, Zayn és Harry" leestem az ágyról amikor hallottam a két ismert nevet, talán több Louis és Niall van azonkon kivül.Kell,hogy legyen valami magyarázat.
"Az a Niall gyerek ír és a többi angol, Steph vigyázz velük, hallottam egy csomó rosszat róluk, és ők nem az a fajta emberek azt szeretné, hogy lógj velül" figyelmeztetett.

"Oké, köszönöm" Letettem mielőtt bármit mondhatott volna. Mire gondolt,hogy  hallott egy csomó rosszat róluk. Niall és Louis nem  úgy tűnik, mintha nagy emberek lenének nem vagyok biztos benne, hogy a többi nem az.Annyira zavaros minden,de túl fáradt voltam bármire is gondolni.
Becsuktam a szemem újra. Ekkor volt 10:00 óra, de szombat volt, így nem volt keltés.Úgyhogy nincs mit tanulni még. Azt hittem, hogy egy kicsit tudok még aludni,de hangos lépteket  hallottam a folyosón.
A nagyléptekel  tette az utat az ajtótig, és az a személy, bevágta az ajtót, kiugrottam az ágyból
"Nyisd ki az átkozott ajtót Natalie!"

Egyszer hallottam a hangsúlyt, tudtam, hogy ki volt az. Ez volt az a  srác tegnap este nem kétséges, mit csinálhat itt?Honnan tudja Natalie nevét?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése